На Закарпатті викрадачів майна з заводу й приватної дачі "закрили" у СІЗО

На Закарпатті викрадачів майна з заводу й приватної дачі "закрили" у СІЗО
Одному чоловіку вже оголошено про підозру.

 

Слідчі поліції Мукачева та Сваляви затримали чоловіків, які підозрюються у викраденні кабелю. Одному з них уже повідомили про підозру в скоєнні ним злочину, іншого помістили до ізолятора тимчасового тримання.

У результаті спільних оперативно-розшукових дій працівників сектору кримінальної поліції та дільничних офіцерів Сваляви, поліцейські встановили особу підозрюваного в крадіжці силового кабелю з території заводу. За фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). 20-річному жителю села Веряця повідомили про підозру у вчиненні ним злочину.

Підозрюваного у викраденні кабелю з дачного масиву затримали і мукачівські правоохоронці. 33-річного раніше судимого мукачівця зупинили на вулиці Північній у райцентрі. При собі в нього були два відрізки кабелю довжиною приблизно по 100 метрів та два ножі. За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Чоловіка затримали в порядку статті 208 КПК України і помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

21 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів