СБУ Закарпаття б'є на сполох: російські сайти розповсюджують фейкову інформацію про введення в регіоні режиму надзвичайного стану

СБУ Закарпаття б'є на сполох: російські сайти розповсюджують фейкову інформацію  про введення в регіоні режиму надзвичайного стану
Про підробку, яку розмістили провокативні російські сайти (їхні ІP адреси свідчать про базування в РФ), інформують в закарпатському СБУ.

 

У фейковому повідомленні зокрема йдеться про те, що Закарпатське СБУ провело на території окремих районів області тренування, в ході яких ..."була відпрацьована міжвідомча взаємодія з попепредження і нейтралізації диверсіних і терористичних загроз на люєктах підвищеної небезпеки і в місцях масового скупчення людей".

За результатами цих тренувань "...Управління СБУ в Закарпатській області повідомляє про успішне проходження чергового етапу підготовик до введення режиму надзвичайного стану в Закарпатській області з 1 березня 2019 року терміном до 90 днів згідно з вказівками РНБО України". 

Управління СБУ в ЗАкарпатській області надає копію документу з позначкою "Фейк"...

...та принт-скрини сайтів, де була розповсюджена відповідна інформація. 

Отаке повідомлення, очевидно, було спрямоване на дестабілізацію ситуації  в Закарпатській області. Лишається сподіватися, що йом не повірять самі жителі регіону.

 

 

21 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів