Ужгородка вже більше семи років творить оригінальні брошки та діадеми

Ужгородка вже більше семи років творить оригінальні брошки та діадеми
За освітою Ліана Галстян – економіст. Але ще маленькою дівчинкою полюбляла фантазувати та власноруч щось творити.

 

Ужгородка Ліана Галстян уже понад сім років створює оригінальні дизайнерські прикраси: "Подобалися різні прикраси в магазинах, я на них всіх дивилася, вони мене надихали. Але також я розуміла, що це дуже просто і я теж можу таке зробити."

Так і почалися перші спроби виготовлення прикрас. Ліана називає себе перфекціоністкою. Для неї важливо, аби усі деталі були на своєму місці, бо аксесуар тоді ідеальний, коли виглядає гармонійно.

"Стиль прикрас – це багато каміння. Можна подумати, що це забагато, коли багато каміння. Але їх поєднуємо так, що все там, де потрібно. Кожна деталь зайняла своє місце і все виглядає дуже гармонійно і вишукано. А так, як ми всі дівчата і ми любимо каміння, то це нас дуже вабить і притягує. Тобто, це каміння, бісер, паєтки і вишивка. Багато вишивки гладдю, бісером. Дуже багато технік використано в одному виробі" — каже дівчина.

Улюблена техніка дизайнерки — об’ємна 3D вишивка. Над однією прикрасою Ліана працює близько трьох днів.

Свою майстерню називає жіночим простором. Тут час минає непомітно. Прикраси Ліани поєднують в собі лаконічність та розкіш коштовного каміння. Їх можна одягати як з повсякденним вбранням, так і з вечірньою, чи весільною  сукнею.

Дівчина запевняє: аби створити ідеальну прикрасу необхідні якісні матеріали, оригінальний дизайн, відчуття смаку та умілі руки, які зможуть поєднати це воєдино. А робити жінок ще щасливішими – суцільне задоволення, – каже, усміхаючись, Ліана.

Джерело:

 

21 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів