У футбольному чемпіонаті Закарпаття – лідери перемагають

У футбольному чемпіонаті Закарпаття – лідери перемагають
У суботу, 22 вересня відбулися матчі 17-го туру чемпіонату Закарпаття з футболу в першій лізі східної зони.

 

У цьому турі лідери впевнено перемогли своїх опонентів, хоче окремі з них, до прикладу ясінянська «Говерла» взяла три бали через неявку суперників – бедевлянського «Беркуту». А от «Вишково» на виїзді завдяки дублю братів Фіцаїв Миколи та Михайла перегмають тересвянський «Авангард» - 4:2 (юнаки – 3:0). А лідер – «Карпати» (Дубове) вдома не мав жодних проблем з ФК «Іза».

Вже на 54-й хвилині господарі вигравали – 4:0 і дещо розслабилися, дозволивши ізянам відквитати один гол, але далі рахунок стає 5:1, але останнє слово було таки за «Ізою», хоча гол Вучкана нічого вже змінити не зміг, тож перемога «Карпат» - 5:2 (юнаки +:-). Схоже нижньоапшанська «Діброва» знайшла свою гру в другому колі чемпіонату. Цього разу «Діброва» в рідних стінах розбиває «Золотарьово» - 4:0. Слід зауважити, що автором усіх гольових переда ч у складі нижньоапшанців став Василь Дан, яким недарма зацікавився друголіговий «Минай».

«Терново» вдома так і не дочекалося приїзду білоцерківської «Вікторії» (юнаки - 5:4), а до Ясіня вирішили не їхати гравці бедевлянського «Беркуту».    Завершальним матчем у східній зоні стане поєдинок ФК «Копаня» – ФК «В.Бичків», який пройде в неділю, 23 вересня.

Сьогодні відбувся і матч у вищій лізі – виноградівський «Севлюш» вдома приймав ДЮСШ Тячів. Як і прогнозувати цей двобій завершився розгромним рахунком – 7:0 на користь виноградівців (юнаки – 8:0).  Решта матчів вищої ліги та першої  західної відбудуться  в неділю, 23 вересня.

Семен МИХАЙЛИК

 

23 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів