З полуниці, яблук, дерену та горобини: як закарпатський леквар дегустували в Ужгороді

З полуниці, яблук, дерену та горобини: як закарпатський леквар дегустували в Ужгороді
Закарпатський леквар дегустувати сьогодні в музеї народної архітектури та побуту в Ужгороді.

 

З-поміж представлених видів — повидла з полуниці, яблук, дерену та горобини. Пропонували відвідувачам соки та настоянки на домашній горілці. Також в музеї для відвідувачів працювала кузня. Деталі – у сюжеті.

Тиса 1

 

23 вересня 2018р.
Çàãðóçêà...

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*