Breaking Bad по-закарпатськи: на Перечинщині лікар-анестезіолог та раніше судимий ужгородець виготовляли наркотики

Breaking Bad по-закарпатськи: на Перечинщині лікар-анестезіолог та раніше судимий ужгородець виготовляли наркотики
Поліція Закарпаття розпочала слідство за фактом виявленої співробітниками Управління протидії наркозлочинності лабораторії з виготовлення наркотичних речовин на території Перечинського району.

 

Вчора, 22 вересня, у ході оперативно-розшукових заходів, у прибудинковому приміщенні на території недіючого фермерського господарства у селі Дубриничі Перечинського району співробітниками Управління протидії наркозлочинності задокументовано факт використання спеціального лабораторного обладнання для виготовлення наркотиків.

Поліція  встановила, що двоє осіб – 39-річний раніше судимий за наркозлочини ужгородець та 33-річний місцевий мешканець, який працює лікарем-анестезіологом, на території, що перебуває у власності 67-річного місцевого мешканця, налагодили систему виготовлення психотропної речовини – метамфетаміну. 

Для виготовлення наркотичних речовин чоловіки використовували спеціальне лабораторне обладнання – конденсаційні трубки, зворотній холодильник.

У приміщенні, де виготовлялися наркотичні речовини, поліція виявила та вилучила спортивний рюкзак, у якому були 200 пігулок невідомого походження (загальна вага – 150 грамів), шприци із залишками невідомої речовини, пляшки з рідиною жовтого кольору, дві металеві тарілки з порошкоподібною речовиною, конденсаційну трубку, колбу з рідиною бурого кольору, гумовий шланг, систему для медичних крапельниць, а також шприц з рідиною прозорого кольору. 

На момент огляду приміщення там знаходилися 39-річний ужгородець та 33-річний лікар-анестезіолог. Під час огляду останній видав поліції ампулу з рецептурним препаратом, два аркуші А4 з написами формул, спеціальні рецептурні бланки для виписування наркотичних та психотропних препаратів.

За особистою згодою 33-річного, у його помешканні проведено огляд. З горища, за місцем проживання чоловіка, вилучено  спеціальне лабораторне обладнання та ще один зворотній холодильник. У кімнаті також виявили та вилучили ампули підрецептурних препаратів, банку ємністю 2 літри з прозорою речовиною, одну пляшку ємністю 1 літр з прозорою речовиною та ще одну пляшку 1,5 літри, заповнену більше ніж наполовину, з рідиною бурого кольору.  Також у літровій колбі-випаровувачу виявили рідину бурого кольору.

Усі речові докази поліція вилучила. За фактом розпочате слідство за частиною 2 статті 313 Кримінального кодексу України, тобто заволодіння обладнанням, призначеним для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем.

У справі триває досудове слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

23 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів