"Дихаючий Ужгород": як небайдужі ужгородці рідне місто прибирають

"Дихаючий Ужгород": як небайдужі ужгородці рідне місто прибирають
Чисто там, де не смітять і за собою прибирають: на жаль, з тим, аби не смітити, у нас ще сутужно, сміття на вулицях часом стільки, що двірники збирати не встигають. Допомагають у такій благородній справді небайдужі ужгородці, і цим вони якнайкраще показують своє ставлення до Ужгорода.

 

Не кричати чи вимагати, а планомірно й скрупульозно робити щось на благо рідного міста - очевидно, такого принципу дотримуються учасники кманди "Дихаючий Ужгород", які щосуботи обирають собі ділянку для роботи й прибирають там, де багато сміття.

"Усім привіт! Дорогі Ужгородці, кожну суботу команда "Дихаючий Ужгород" о 8:00 прибирає наше з вами любиме місто від сміття. Приходьте до нас і стане ще чистіше", - пише організатор акції Олександра Платунова. Про результати акції небайдужі ужгородці звітують у Фейсбук.

"Пишіть в лічку. Якщо хтось хоче допомогти, але не може прийти - нам завжди потрібні пакети для сміття 160;120 л ( для будівельних матеріалів) , рукавички резинові, граблі", - додає Олександра.

Долучаймося до благородної справи - якщо бодай кожний десятий  хоч раз у місяць долучиться до акції, наш Ужгород стане найкращим місцем а землі! Не треба чекати, коли для нас хтось щось зробить, вказувати пальцем, тицькати у владу-громаду-уряд-президента-нато і ще бозна куди, достатньо самому бодай поприбирати біля свого дому! Зрештою, нам дихати цим повітрям і ходити цими вулицями! 

uzhgorod.net.ua

 

24 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів