Різдвяні ярмарки та катання на лижах: що по чому?

Різдвяні ярмарки та катання на лижах: що по чому?
Поїсти смаколиків на різдвяному ярмарку в Празі, зануритися в передноворічну казку у Парижі чи покататися на лижах у Закопане. Турагенції вже пропонують чимало цікавих та вигідних варіантів відпочинку. Журналісти Uzhgorod.net поцікавилися що й по чому, якщо бронювати заздалегідь.

 

Ми вже розповідали про вигоди раннього бронювання – це можливість обрати комфортні умови за помірну ціну. Що ж до раннього бронювання новорічних турів, то тут поки є чимало гарних пропозицій.

Скажімо, за раннім бронюванням одна з ужгородських турфірм пропонує тур на різдвяні ярмарки всього за 118 євро. У вартості 6-денного туру 5 екскурсій, проживання та сніданки. Охоплює мандрівка Будапешт, Відень, Париж, Версаль, Зальцбург, Зальцкаммергут.

На лижі в Швейцарію можна відправитися усього за 52 євро на особу. За ці гроші ви будете проживати 8 днів у 4-зіркових апартаментах зі зручностями (в т.ч. сауною, лазнею та басейном). Проїзд у вартість не входить.

А от новорічний бал у кращому готельному комплексі Закопане обійдетья в 465 євро з людини. За ці гроші туристи проживатимуть 4 дні у 5-зірковому готелі, матимуть сніданки й вечері з напоями (триразове харчування дорожче на 20 євро), а також можливість користування СПА-центром та іншими зручностями.

Восьмиденний відпочинок у Долмітових Альпах в Італії лижникам обійдеться у 190 євро з людини. Зі зручностей - СПА-центр, басейн тощо.

Усі ціни можуть змінюватися в залежності від готелю та дати заїзду.

А ви вже плануєте зимовий відпочинок?

Uzhgorod.net

 

24 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів