Рота особливого призначення Закарпаття підвищувала свої фахові здібності (ФОТО, ВІДЕО)

Рота особливого призначення Закарпаття підвищувала свої фахові здібності (ФОТО, ВІДЕО)
Шість днів поліцейські відпрацьовували курс спеціалізованого навчання з фізичної, тактичної, вогневої, психологічної, долікарської підготовки та удосконалювали навики з військової топографії. Навчання відбувалось на базі тренінгового центру «Шипка» у Мукачеві.

 

Працівники роти поліції особливого призначення Головного управління Нацполіції в Закарпатській області удосконалювали свої професійні навики на практичних заняттях під  час проведення спеціалізованого навчального курсу.

Протягом 6 днів в «умовах виживання» у лісомасиві неподалік тренінгового  центру «Шипка» правоохоронці відпрацьовували тактичні дії поліцейських у різноманітних ситуаціях. Удосконалювали навики стрільби зі штурмової гвинтівки, пістолета по малопомітним мішеням у різний час доби.

Також поліцейські роти відпрацьовували тактику дій під час примусового вилучення ймовірного правопорушника з автомобіля, який відмовляється від виконання законних вимог поліцейського.

Значну частину годин навчання було присвячено долікарській підготовці. Окрім теоретичних знань, правоохоронцям показували способи надання першої допомоги пораненому, методи накладання джгута, пов’язки, тампонування ран. Поліцейських вчили зупиняти кровотечу, відновлювати дихання та довозити пораненого до найближчого медичного пункту, де йому нададуть кваліфіковану лікарську допомогу.

Багато практичних заннять для поліцейських провели спеціалісти сектору психологічного забезпечення Управління кадрового забезпечення поліції Закарпаття, де відпрацювали найбільш типові ситуації, в яких можуть опинятися правоохоронці.

«Проведення перевірки боєготовності працівників роти вимагають від поліцейських при виконанні своїх службових обов’язків ще більшої оперативності та готовності діяти в екстремальних ситуаціях, тому навчальні курси є обов’язковою складовою у службовій діяльності кожного працівника», – підсумував командир роти поліції особливого призначення Олег Данилаш.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

24 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів