Ужгородська галерея "Ілько" запрошує на вечір камерної музики

Ужгородська галерея "Ілько" запрошує на вечір камерної музики
У вівторок, 2 жовтня о 19:00 відбудеться вечір камерної музики, представлений двома солістами – Андрій Шинкевич (контрабас) та Марина Ромейко (фортепіано).

 

Почути виступ соло-контрабасу є доволі винятковим явищем на світових сценах і абсолютно унікальним в Україні, слухачі звикли чути цей інструмент у складі ансамблю або оркестру.

Андрій ШИНКЕВИЧ початкову музичну освіту опанував у музичному ліцеї при Білоруській державній музичній академії (м. Мінськ), де вперше і познайомився з контрабасом (кл. професора Кривошеєва М.О.), в 2001р. вступив до Hochschule für Musik und Theater München у клас професора K. Trumpf, а з 2006 року продовжив навчання в м. Нюрнберг, в класі професора М. Dorin.

Андрій Шинкевич є лауреатом чисельних конкурсів (Білорусь, Молдова, Чехія, США). З 2007 року був артистом державного оркестру ім. Свєтланова, 2008-2009 концертмеи?стер Вюртембергського камерного оркестру (Heilbronn), в 2010 році - помічник концертмеи?стера Гамбургського Оперного театру. З 2014 року є концертмеи?стером оркестру "MusicAeterna" (диригент Teodor Currentzis). Учасник міжнародного ансамблю контрабасистів „Bassiona-Amorosa“. В 2015 році у складі „Bassiona-Amorosa“ нагороджений "Echo-Preis" (München).

Марина РОМЕЙКО після закінчення Республіканської гімназії-коледжу при Білоруській державній академії музики (кл. Е.С.Соболєвой та Е.Г.Пукста) вступила у Universität für Musik und darstellende Kunst Wien, в клас проф. N. Flores. Продовжила навчання в аспірантурі у проф. S. Vladar і закінчила університет зі ступенем "Magistra artis". Була учасницею Міжнародних шкіл виконавської майстерності та майстер-класів відомих музикантів (Leif Ove Andsnes, Олег Майзенберг,Steven Isserlis, Альтенберг Тріо, Юліан Рахлін, Юрій Башмет та ін.).

Марина Ромейко є лауреатом та дипломантом міжнародних фортепіанних конкурсів та фестивалів. Веде активну концертну діяльність в Білорусі та за кордоном. Має великий сольний та камерно-інструментальний репертуар, виступає з камерними та симфонічними оркестрами. Добре володіє органом, клавесином, а також – клавікордом та хамерклавіром. М. Ромейко є артисткою Державного камерного оркестру Республіки Білорусь, а також є викладачем Республіканської гімназії- коледжу при Білоруській державній академії музики.

Дата: 2 жовтня

Вхід: 200 грн

 

26 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів