Закарпатців запрошують на "Чеські дні" в Ужгород показати, як ми вміємо відпочивати

Закарпатців запрошують на "Чеські дні" в Ужгород показати, як ми вміємо відпочивати
Не встиг Ужгород відсвяткувати День міста, як ужгородцям пропонується новий захід. На цей раз містяни та гості обласного центру Закарпаття матимуть можливість поринути в атмосферу святкування Чеських Днів.

 

Всім відомо, що Закарпаття було частинкою Чехословаччини досить довгий період. І от зараз ми підійшли до славетної дати – 100 років з дня утворення Першої Чехословацької Республіки. Саме з нагоди такої значимої події, Чеський Дім Регіонів в місті Ужгороді та в співпраці Устецького, Плзеньского та Закарпатського країв, в нашому місті відбудеться фестиваль, де гості та жителі міста над Ужем матимуть змогу поринути у колоритну чеську культуру, скуштувати національну їжу та продегустувати славнозвісне чеське пиво від топових пивоварень.

Як зазначають організатори дійства, а це директор Чеського дому в Ужгороді Павел Мусіл, - фестиваль проходитиме в Ужгороді на площі Народній 3 дні – з 28 по 30 вересня. Тут буде презентовано продукції чеських компаній, котрі мають неабиякий інтерес співпрацювати з бізнесменами нашого краю. Фестиваль такого формату проводитиметься лише в трьох містах світу — Брюсселі, Празі, Ужгороді.

Відтак, організатори запевняють, що дана подія надовго закарбується в пам’яті кожного присутнього на фестивалі. Атмосфера свята буде панувати впродовж всього фестивалю. Для найменших гостей свята запрошені аніматори, котрі радо будуть розважати кожного. Карикатуристи, ходуни, чеські музиканти, співаки та ще багато приємних сюрпризів чекатимуть на присутніх.

Тож, запрошуються всі бажаючі прийти та показати, як Закарпаття вміє відпочивати!

 

26 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів