В Ужгороді галаслива компанія в автівці була "озброєна" марихуаною та метамфетаміном

В Ужгороді галаслива компанія в автівці була "озброєна" марихуаною та метамфетаміном
У трьох із чотирьох членів цієї "компашки" нацгвардійці з поліцейськими знайшли три пакетики з зеленим порошком, а в салоні ще й згорток із метамфетаміном.

 

Військовослужбовці 4 батальйону 2 Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України спільно з працівниками поліції продовжують боротьбу з незаконним обігом наркотичних речовин на вулицях Ужгорода.

Так, в період з 20 по 23 вересня військовослужбовці спільно з працівниками поліції затримали трьох громадян, які незаконно зберігали при собі наркотичні речовини.

20 вересня в результаті поверхневого огляду громадянина, який раптово змінив напрям руху при появі правоохоронців, було виявлено згорток фольги, в якому знаходилась біла порошкоподібна кристалічна речовина, що зовні нагадувала метамфітамін.

Того ж дня, близько 22 години під час патрулювання гвардійці помітили припаркований автомобіль марки ВАЗ 2101, в якому знаходилось 4 особи, що галасливо себе поводили. При наближенні автопатруля, вищевказані особи почали помітно нервувати. В результаті поверхневого огляду автомобіля, його водія та пасажирів у одного з чоловіків було виявлено три згортки фольги з речовиною рослинного походження зеленого кольору, що зовні нагадувала марихуану, загальною вагою близько 5-7 грамів. А на задньому сидінні цього ж автомобіля лежав згорток фольги з білою кристалічною речовиною зовні схожою на наркотичну речовину метамфітамін.

23 вересня правоохоронцями був зупинений автомобіль. Під час розмови водій почав поводити себе нервово і правоохоронцями було прийнято рішення здійснити поверхневий огляд громадянина, під час якого було виявлено чотири паперових згортки з речовиною рослинного походження зеленого кольору схожої на марихуану. Загальна вага склала близько 4 грамів.

В усіх випадках на місці події працювала слідчо-оперативна група.

Офіцер групи інформації і комунікації молодший лейтенант Аліна Новікова

 

26 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів