Чотири вищі нагороди привезли з єврочемпіонату фехтувальники-візочники Закарпаття

Чотири вищі нагороди привезли з єврочемпіонату фехтувальники-візочники Закарпаття
Зустрічали переможців-фехтувальників з Закарпаття квітами, обіймами та щирими словами подяки.

 

Золоту медаль та три бронзові привезли закарпатці – фехтувальники-візочники із чемпіонату Європи з фехтування на візках, який проходив в Італії.

На табло рахунок 44-43. Змагаються фехтувальники з України та Італії. Наші перемагають, та для впевненості перемоги бракує бодай одне очко. І тут останні секунди – і останній укол. Максим Магула, закарпатець, який змагався за чоловічу збірну України, розповідає – емоції переповнювали. А на чемпіонаті Європи з фехтування на візках, який відбувся днями в Італії український гімн звучав неодноразово. Наші спортсмени вибороли одну золоту та три бронзові медалі. У складі збірної фехтування на візках серед жінок була Надія Дьолог. Радіє командному золоту та розповідає про бронзу, яку отримала за особисті змагання.

Зустрічали переможців-фехтувальників з Закарпаття квітами, обіймами та щирими словами подяки. Варто додати, Максим Магула та Надія Дьолог вже не вперше демонструють високий рівень майстерності у фехтуванні. От, до прикладу, Надія минулого року стала чемпіонкою світу з фехтування на візках. Чемпіонат Європи з паралімпійського фехтування проходив з 17 по 24 вересня в італійському місті Терні. І аж 4-ри медалі поповнили закарпатську колекцію тріумфів з фехтування. А не за горами чемпіонат України та світу, тож бажаємо нашим спортсменам успіху.

М-Студіо

 

26 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів