До уваги студентів УжНУ! Реєстрацію на програму стажування «Перший кар’єрний крок» продовжено до 6 жовтня

До уваги студентів УжНУ! Реєстрацію на програму стажування «Перший кар’єрний крок» продовжено до 6 жовтня
Нагадаємо, в рамках реалізації «Меморандуму про співпрацю між ДВНЗ «Ужгородський національний університет» та Ужгородською міською радою» оголошено набір студентів на програму стажування «Перший кар’єрний крок».

 

Оскільки це перший набір на програму і чимало студентів вчасно не дізналися про можливість стажування у міськраді, прийнято рішення продовжити реєстрацію учасників. Аплікаційну форму на сайті Ужгородської міськради у розділі «Стажування» можна заповнити і подати до 6 жовтня.  

Відповідно до рішення міськвиконкому від 28.03.2018 року «Про порядок проведення стажування студентів Державного вищого навчального закладу «Ужгородський національний університет» в Ужгородській міській раді», студенти, які успішно пройдуть стажування, будуть зараховані до кадрового резерву Ужгородської міської ради. При цьому їм буде надаватися перевага за інших рівних умов між кандидатами, які будуть брати участь у конкурсі на заміщення вакантних посад, але не проходили стажування, при прийнятті осіб на роботу до органів місцевого самоврядування.

Термін, передбачений для проходження стажування, – два місяці. Стажистами можуть бути студенти УжНУ, що здобули освітньо-кваліфікаційний рівень “бакалавр” (як виняток можуть також допускатися студенти, які здобувають освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр») та продовжують навчатися на наступному ступені вищої освіти.  Стажування у структурному підрозділі Ужгородської міської ради відбуватиметься  за спеціальністю, за якою здобувається освіта, на визначених договором про стажування умовах у вільний від навчання час. 

 Для проходження стажування кандидат повинен заповнити аплікаційну форму на сайті Ужгородської міської ради у розділі «Стажування», зазначаючи своє прізвище, ім’я, по батькові, адресу проживання та електронну поштову адресу. Аплікаційну форму згідно з визначеним зразком можна подавати у 2 етапи: до 1 березня та 1 (цього разу - 6) жовтня кожного року. Про дату проведення співбесіди аплікант буде повідомлений у телефонному режимі.

 Після успішного проходження співбесіди студенти вищого навчального закладу подають до служби персоналу та спецроботи Ужгородської міської ради заяву на проходження стажування.

 Перший набір передбачає залучення студентів таких структурних підрозділів університету: біологічного, географічного, інженерно-технічного, економічного, юридичного та філологічного факультетів, а також факультетів іноземної філології, інформаційних технологій, історії і міжнародних відносин та суспільних наук.

Джерело: Сайт УжНУ

 

27 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів