Москаль: «В Казначействі пусто – миш повісилася. Менше дивіться телевізор, а дивіться на реальність»

Москаль: «В Казначействі пусто – миш повісилася. Менше дивіться телевізор, а дивіться на реальність»
Дискусія на початку сесії Закарпатської обласної ради, яка саме зараз триває, розгорілася чимала: депутати почали наввипередки звинувачувати Київ у тому, що грошей немає , і шукати винних. Москаль їм традиційно "відрубав".

 

 

Голова Закарпатської обласної ради, депутат Геннадій Москаль у відповідь на слова одного з депутатів про те що Київ Закарпаття не бачить, і нині грошей не вистачає ні на що, сказав: «Шановний пане Петре, тривогу треба було бити, коли почався процес об’єднання територіальних громад, коли я просив Бобика (Іршавська райрада, - Ред) обдумати плани ОТГ. Та де там, мене не чули! Так і в Перечині.

В Казначействі пусто – миш повісилася. Менше дивіться телевізор, а дивіться на реальність. Ми на 76 відсотків дотаційні. Я 4 позови до суду подав на Мінфін, бо не дають гроші – по дорогах, по ліквідації наслідків буревію, по паводках… І нічого!  

Нічого в Києві не приймають, бачать ще землі, то ще їх хочуть продати – і все.

А по  ОТГ я ще таке скажу: женитися можна в 17 років, але статистика показує, що 95 відсотків таких шлюбів розпадаються. А в 27 коли женитися – то 95 відсотків не розпадаються. Я всіх просив, щоб не спішили з об’єднанням. Бо ще ні одна реформа не прижилася на Україні. Не слухали…

Тепер маємо - Бобик уже пише в ООН напевно, щоб дали гроші».

 

27 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів