«Ужгород» в Рахові «Карпати» не пройшов

«Ужгород» в Рахові «Карпати» не пройшов
Лише в середу, 26 вересня перенесеним матчем між рахівськими «Карпатами» та ФК «Ужгород» завершився 17-й тур чемпіонату Закарпаття з футболу в вищій лізі.

 

Як відомо команда з обласного центру бере участь одразу в двох чемпіонатах – аматорській лізі України та чемпіонаті краю. Саме через це в «Ужгорода» чимала кількість травмованих футболістів, тож до Рахова команда з обласного центру поїхала напіврезервним складом. Це й позначилося на грі, господарі поля вже в першому таймі зуміли забити швидкий гол (на 7-й хвилині відзначився Іван Микуличинський), а в середині першої половини подвоїли свою перевагу завдяки влучному пострілу нападнику «Карпат» Роману Папаризі. А підопічні Мирослава Бабяка відповіли лише на завершальній хвилині поєдинку голом престижу від Антона Предчука. Тож «Ужгород» терпить п’яту поразку в сезоні, але третьої сходинки не втрачає (юнаки – 2:1). А от «Карпати» завдяки перемозі піднімаються на  7-у сходинку в турнірній таблиці, обходячи мукачівський МФА. Саме з мукачівцями на виїзді у 18-му турі гратимуть «Карпати» вже завтра, 29 вересня.

А от «Ужгород» через участь у чемпіонаті аматорів проведе домашній матч крайової першості з лідером – виноградівським «Севлюшем» 3 жовтня, в середу. А от в аматорській лізі «Ужгород» цієї неділі, 30 вересня гостюватиме в Тернополі, де зіграє з місцевим ДЮСШ Тернопіль. 

А в четвер відбувся ще один перенесений матч 12-го туру в першій лізі східної зони – бедевлянський «Беркут» вдома приймав ФК «Золотарьово». Чи то бедевлянці налаштувалися як слід, чи в золотарівської команди ігровий спад, але «Беркут» здобуває другу перемогу в сезоні – 4:1 (юнаки – 3:6).

Семен МИХАЙЛИК

 

28 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів