Вечірку для першокурсників «Say "Hello"» влаштували на філфаку УжНУ

Вечірку для першокурсників «Say "Hello"» влаштували на філфаку УжНУ
Студентки мали можливість представити себе, розповісти про перші враження від нового етапу життя, поділитися сподіваннями на майбутнє, повипитувати у старших колегинь «секретики філфаку»

 

На філологічному факультеті УжНУ університетське життя розпочинають із родинних посиденьок, щоб кожен відчув себе як удома.

Почали вечірку зі знайомства першокурсниць зі студактивом підрозділу. Студентки мали можливість представити себе, розповісти про перші враження від нового етапу життя, поділитися сподіваннями на майбутнє, повипитувати у старших колегинь «секретики філфаку». Солодощі й смачні напої сприяли теплій і відкритій атмосфері.

«Філфак славиться своїми традиціями: вечірка-знайомство для першачків – одна з них. Торік ми організували піжамну вечірку, цьогоріч вирішили зупинитися на варіанті без дрес-коду – веселих, «домашніх» посиденьках, де кожна з новеньких зможе дізнатися про важливі у студентському житті питання, розслабитися, у неформальній обстановці більше дізнатися одна про одну. Студенткам неодмінно треба знати, що тепер у них є ще один дім, де їм завжди будуть раді!» – коментує захід новоспечена очільниця студпрофкому факультету Ангеліна Йовбак.

Удосталь потеревенивши, молодь перейшла до розважальної програми, де в пригоді стала весела гра у фанти. Кумедні завдання й іще більш кумедне їх виконання від креативних учасниць зробили вечір незабутнім для всіх.

Першокурсниця Іванка Дичко зізнається, що пристосуватися до нових умов і напруженого графіку досить важко. Адже самостійне життя потребує більше зусиль і відповідальності. Та з такою підтримкою від нових друзів, каже дівчина, труднощів не боятиметься. Особливо якщо такі вечірки будуть частішими, для цього ладна вступати на філфак хоч щомісяця ?.

 

28 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів