Автівка за кермування водія "під шафе" влетіла у паркан приватного будинку на Закарпатті

Автівка за кермування водія "під шафе" влетіла у паркан приватного будинку на Закарпатті
До речі, цей транспортний засіб був на закордонних номерах.

 

Учора ввечері, близько 21-ї години, в Хустський відділ поліції надійшло повідомлення про ДТП в селі Липча Хустського району. Прибувши на місце події, працівники групи реагування патрульної поліції з'ясували, що машина пошкодила огорожу приватного будинку, а водій з місця пригоди втік. Невдовзі його розшукали.

Як встановили за допомогою свідків поліцейські, ДТП скоїв п'яний 20-річний житель села Осава Хустського району, керуючи автомобілем марки "Skоdа Rapіd" іноземної реєстрації. Після наїзду на огорожу порушник втік з місця пригоди, а далі повідомив у поліцію про те, що машину від нього викрали невідомі особи. Зробив він це з метою уникнути відповідальності за скоєне. Проте правоохоронці швидко встановили, як усе було насправді.

Нетверезого чоловіка доставили на медосвідування в лікарню, де виявили в нього 1,3 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп'яніння і за ст.183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб). Водійське посвідчення від чоловіка вилучили.

Джерело: ГУНП у Закарпатській області

 

28 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів