День кар’єри від інформаційного центру ЄС відкрили в Ужгороді

День кар’єри від інформаційного центру ЄС відкрили в Ужгороді
Сьогодні в фойє головного корпусу Ужгородського національного університету відбулося офіційне відкриття вже традиційних Днів кар’єри від інформаційного центру ЄС. Основною метою заходу є бажання надати студентам можливості для професійного зростання в європейському вимірі.На захід запросили не тільки студентів, але й роботодавців Закарпатської області.

 

Захід здійснюється за ініціативи та фінансової підтримки Представництва ЄС в Українів в рамках проекту "Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС в Україні

Із вітальним словом виступив проректор з науково-педагогічної роботи, доктор фізико-математичних наук, доцент УжНУ Ігор Король.

«Ми розуміємо, що сьогоднішній університет – не тільки місце, де читають лекції, проводять практичні заняття, а й місце, де ви вчитеся бути успішними. Студенти шукають роботу, роботодавці шукають найкращих працівників. І це – саме те місце, де ви можете знайти одне одного», - звернувся до присутніх Ігор Іванович.

Захід відбувся й за участі Ужгородської міської ради, яка також представила свою локацію серед роботодавців. Адже нещодавно був здійснений ще один крок у співпраці міськради й університету – відтепер студенти на конкурсній основі матимуть змогу пройти стажування в мерії.

Заступник Ужгородського міського голови Олександр Білак зазначив: «Нам дуже приємно долучитися до Днів кар’єри від інформаційного центру ЄС, адже захід відбувається й за участі Ужгородської міськради. Хочу насамперед привітати всіх від імені міського голови Богдана Андріїва та міськради. Нам приємна ці співпраця з УжНУ. Це продовжує позитивні тенденції, щоб випускники могли отримувати хороші робочі місця в Ужгороді та Закарпатті загалом, а не виїжджали за кордон».

«Цей захід є традиційним і відбувається систематично. Сьогоднішня зустріч організована університетом в особі Інформаційного центру Європейського Союзу при факультеті історії та міжнародних відносин. Це є дуже важливим із точки зору налагодження зв’язку між студентами та роботодавцями. Знаковим є те, що багато людей, які тут сьогодні представляють великі структури, є колишніми випускниками національного університету», - відзначив заступник директора Інформаційного центру ЄС ДВНЗ «УжНУ» Віталій Андрейко.

Після офіційного відкриття присутні мали можливість відвідати корисні тренінги, метою яких є навчити презентувати себе, зрозуміти очікування роботодавців тощо.

Джерело: Прес-служба Ужгородської міської ради

 

28 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів