У турнірі «Пануй на полі» запанувала команда крайової ОДА

У турнірі «Пануй на полі» запанувала команда крайової ОДА
Сьогодні, 28 вересня, на майданчику біля 4-го гуртожитку УжНУ відбувся перший дружній турнір по міні-футболу «Пануй на полі». Свою вправність у міні-футболі демонстрували команди Закарпатської ОДА, УжНУ, банку ОТП м. Ужгород, журналістів місцевих ЗМІ та Генерального консульства Угорщини у м. Ужгород.

 

Урочисто відкрили турнір генеральний консул Угорщини в м.Ужгород Йожеф Бугайла, ректор УжНУ та перший заступник голови ОДА Іван Дуран. Й.Бугайла побажав усім перемог у цей сонячний  осінній день і дружньої атмосфери на турнірі.

Іван Дуран у свою чергу зазначив: «Попри всі складності у нашого краю завжди були товариські стосунки з Угорщиною, тісна співпраця в різних сферах, яка триває й продовжуватиметься далі. А всім учасникам бажаю вдачі та спортивного везіння».

Самі ж змагання тривали за коловою системою (кожна з команд зіграла по чотири матчі).

Першими на майданчик вийшли команди ОДА та працівників ОТП банку. Чи то гравці ОДА недооцінили суперника або ж як слід не налаштувалися на матч, бо ніяк не могли вразити володіння банкірів попри численні нагоди.  Натомість, наприкінці зустрічі пропустили контратаку, яка завершилася голом у їх ворота. Тож перший млинець вийшов гливким – поразка 0:1.

У другій зустрічі на майданчику зійшлися команди-організатора турніру футболісти генконсульства та представники місцевих ЗМІ. Долю цієї зустрічі також вирішив єдиний гол, який зуміли провести мас-медійники краю. У третьому двобої змагалися держслужбовці  з колективом викладачів УжНУ. Цього разу команда  ОДА діяла більш сконцентровано й зуміла впевнено здолати викладачів Ужгородського університету – 3:0. До слова, два м’ячі зумів провести капітан колективу ОДА Іван Дуран.

У матчі між гравцями банку ОТП та генконсульства голів вболівальники на трибунах так і не побачили – 0:0.

А в протистоянні журналістів з банкірами, футболістів закарпатських ЗМІ двічі змушували банкірів витягувати м’яч із власної сітки воріт, тож перемога 2:0 за медійниками. Та вже в наступному матчі зазіхання журналістів на чемпіонство перекреслив поєдинок із викладачами УжНУ, які доволі цупко діяли в обороні й не дали створити шансу біля своїх воріт. А от свій вони реалізували сповна й здобувають першу перемогу.  В наступному поєдинку команда ОДА значно покращила свій голевий гандикап впевнено перегравши угорських дипломатів – 4:1. А в наступному поєдинку команда капітана Івана Дурана змагалася з журналістами. Першими ворота команди ОДА вразили журналісти, однак держслужбовці зібралися й у відповідь тричі змушували мас-медійників розпочинати гру з центра поля. Перемагає ОДА – 3:1.

У наступних двох матчах команда УжНУ переграла футболістів-банкірів – 1:0 та колектив генконсульства – 3:1.

Церемонію нагородження проводили ген консул Йожеф Бугайла та перший заступник голови Закарпатської ОДА Іван Дуран. Спочатку вручили спеціальні призи кращим гравцям у номінаціях.

Компетентне журі приз «Кращий гравець турніру» вручили гравцю команди викладачів УжНУ Михайлу Ониську,  приз «Кращий бомбардир» з рук Йожефа Бугайла отримав капітан команди ОДА Іван Дуран, «Кращим воротарем» визнали кіпера команди журналістів Юрія Дунду, а в номінації «Кращий захисник» всіх своєю грою вразив футболіст команди УжНУ Василь Шароді.

Всім командам-учасницям були вручені пам’ятні кубки. Пятими за підсумками виступів стали гравці генконсульства, четверту сходинку посів колектив банку ОТП в м.Ужгород. Третє місце та кубок дістався команді журналістів, другу сходинку вибороли викладачі УжНУ, а красень-приз генконсул вручив  капітану команді переможців – закарпатській облдержадміністрації.

Після церемонії нагородження настав час для фотосесії. Тож перший турнір  «Пануй на полі» вдався і вийшов на славу, ще й з погодою пощастило.

Роман СЕНИШИН

 

28 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів