Боротьба була потужною, проте дружньою: товариський турнір з міні-футболу відбувся в УжНУ

Боротьба була потужною, проте дружньою: товариський турнір з міні-футболу відбувся в УжНУ
У п’ятницю, 28 вересня, на футбольному полі УжНУ відбувся дружній турнір з міні-футболу. Участь у турнірі взяли команди УжНУ, Закарпатської ОДА, ОТП-банку, журналісти місцевих ЗМІ та представники Генерального консульства Угорщини у м. Ужгород.

 

Урочисто відкрив турнір ректор УжНУ Володимир Смоланка. «Дуже приємно, що такий турнір ми проводимо вдруге, адже вперше ми подібний турнір проводили підчас відкриття спортивного майданчику. Але думаю, що було б чудовою ідеєю зробити наш турнір традиційним і проводити щороку в осінній порі. Дякую всім, хто долучився до організації. Дивлюсь на наших учасників і розумію, що команди дуже серйозні. Тому я впевнений, що боротьба буде потужною, проте дружньою. Бажаю перемоги всім командам, хоч так не буває, і бажаю всім нам прекрасно провести сьогоднішній день!», - мовив В.Смоланка звертаючись до учасників турніру. 

Долучився до вітань і генеральний консул Генерального консульства у м. Ужгород Йожеф Бугайло: «Сьогодні погода є дуже доброю до нас. Ми вже вдруге маємо можливість позмагатися. Наш девіз сьогодні: «Вір у себе і пануй на полі!». Бажаю всім результативної гри!».

Кожна гра була напруженою, емоційною, команди практично не поступалися одна одній в класі та майстерності володіння м’ячем.  Турнір проходив за круговою системою, переможців визначали за різницею забитих і пропущених м’ячів. За цим рахунком команда Закарпатської ОДА посіла перше місце, друге місце - викладачі УжНУ, третє місце – збірна команда журналістів, четверте місце – команда  ОТП-банку  і п’яте – команда Генерального консульства Угорщини в Ужгороді.  

Перший заступник генерального консула Ласло Куті розповів про свої враження: «Це був чудовий спортивний день і сподіваємося, що подібні турніри ми зможемо повторити ще не раз. Незважаючи на аматорський рівень, команд грали дуже добре. Звісно, перемогла дружба. Особливо нам пощастило з погодою, глядачами, коментатором, все було чудово!»

Старший викладач кафедри фізичного виховання Василь Шароді зазначив: «Нам дуже приємно, що від угорського Генконсульства поступила пропозиція провести це змагання. Два роки тому ми грали подібний турнір, коли відкривали спортивний комплекс. Наразі наша ідея полягає в тому, щоб цей турнір був щорічним. Боротьба була дуже насиченою, і лише в останній грі ми визначили, хто буде переможцем».

Команда викладачів УжНУ гідно провела гру, за підсумком отримала друге місце. Граючий тренер команди, завідувач кафедри фізичного виховання Іван Маріонда наголосив: «У нас були фактично рівні матчі. У першому ми поступилися команді Закарпатській ОДА, в останній – були сильнішими за команду угорських дипломатів. Гра проходила на високому рівні, емоційно, але без грубощів, команди дійсно грали за принципами фейр-плей».

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

29 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів