18-й тур чемпіонату Закарпаття в вищій лізі не обійшовся без скандалу

18-й тур чемпіонату Закарпаття в вищій лізі не обійшовся без скандалу
Поєдинок у Середньому між ФК «Середнє» та «Вільхівцями» завершився скандалом вже на доданих арбітром хвилинах господарі поля змогли забити гол, однак команда гостей стверджує, що асистент арбітр просигналізував про положення офсайд, але головний арбітр взяття воріт зарахував. Тож «Вільхівці» не дочекалися фінального свистка й зійшли з поля.

 

Тож крапку в цьому матчі ставитиме КДК ФФЗ (юнаки – 11:1).

В Мукачеві місцевий МФА «Мункач» приймав рахівські «Карпати», які в попередньому турі створили сенсацію, перемігши третю команду чемпіонату – ФК «Ужгород». Та в Мукачеві рахівський колектив повторити успіх не зумів, господарі зуміли нав’язати карпатівцям свою гру й реалізували дві свої нагоди в кожному з таймів – Василь Герег на 17-й хвилині замкнув передачу зі штрафного, а на 69-й хвилині Максим Кодря вдало перекинув кіпера «Карпат». Тож 2:0 перемагає МФА (юнаки – 5:1).

«Вітязь» вже другу гру поспіль перемагає з однаковим результатом – 1:0. Цього туру концгазівці вдома завдяки голу Андріяна Горняка на початку другого тайму перемогли «Поляну». (юнаки – 4:0).

У битві аутсайдерів вищої ліги  ДЮСШ Тячів – ФК «Оболонь» (Хуст) м’ячів уболівальники так і не побачили, хоч нагодя були в обох команд. Тож принципове протистояння завершилося нічиєю – 0:0 (юнаки – 1:0)

Тур завершиться 3 жовтня, у середу, коли ФК «Ужгород» і ФК «Севлюш» (Виноградів) в обласному центрі зіграють перенесений поєдинок.

Турнірне становище: «Севлюш» - 43 очки; «Середнє» - 35; «Ужгород» - 31; «Вільхівці» - 25; «Поляна», «Бужора», МФА – 21; «Вітязь» - 20; «Карпати» - 19; «Оболонь» - 11; ДЮСШ Тячів – 4.

Семен МИХАЙЛИК

 

30 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів