Вересень 2018-го став щасливим для дівчинки з Ужгорода

Вересень 2018-го став щасливим для дівчинки з Ужгорода
В минулому році вона отримала найвищу нагороду фестивалю ГРАН ПРІ, а цьогоріч за досягнення у творчому напрямку Каріна Корнута потрапила до "Топ 20 найвидатніших дітей України".

 

Нагородження відбулось в Києві в Українському домі. Талановитих дітей прийшли підтримати громадські діячі,відомі психологи та артисти серед яких були:Н.Валевська,Т.Матвієнко,Ілларія,М.нітич та ін.

Каріна каже, щоб бути в Топ 20 прийшлось докласти чимало зусиль. Завдяки своїй працьовитості та бажанні йти вперед у дівчинки все вийшло. А найбільшим сюрпризом було запрошення для Каріни на відкриття Музичного дитячого фестивалю "Open Music For Child".

В минулому році дівчинка отримала найвищу нагороду фестивалю ГРАН ПРІ. Тож зараз на відкритті фестивалю Каріна мала нагоду співати під акомпанемент відомого композитора, піаніста-імпровізатора,володаря Голлівудської премії Є. Хмари. Піаніст відмітив талант та вміння Каріни працювати на сцені. Для дівчинки це надзвичайно велике щастя. Адже,як кажуть випадкових зустрічей не буває!

Джерело: Голос Карпат

 

30 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів