Заступник міністра освіти і науки України Максим Стріха завітав в УжНУ

Заступник міністра освіти і науки України Максим Стріха завітав в УжНУ
Сьогодні, 1 жовтня, ректор УжНУ Володимир Смоланка та проректор з наукової роботи Ігор Студеняк провели робочу зустріч із заступником міністра освіти і науки України, доктором фізико-математичних наук Максимом Стріхою.

 

Ректор В.Смоланка коротко ознайомив заступника міністра з освітньою структурою університету, особливостями цьогорічної вступної кампанії, фінансовою ситуацією вишу, розповів про багатогранну співпрацю з колегами з сусідніх центральноєвропейських країн як в освітній, так і науковій сферах.

Особлива увага під час зустрічі була приділена питанням розвитку наукових досліджень в УжНУ. В. Смоланка та І. Студеняк детально ознайомили гостя з основними напрямами діяльності науковців університету, ситуацією по матеріально-технічному забезпеченню наукових досліджень, насамперед у природничий і медико-біологічній сферах, та подякували заступнику керівника міністерства за всебічне сприяння і допомогу відомства у зміцненні наукової бази УжНУ.

По завершенню розмови заступник міністра освіти і науки України, доктор фізико-математичних наук Максим Стріха прочитав лекцію для студентів фізичного факультету УжНУ.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

01 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів