По чому грітимемося взимку? "Закарпатгаз Збут" інформує про ціну на блакитне паливо

По чому грітимемося взимку? "Закарпатгаз Збут" інформує про ціну на блакитне паливо
Кабінет міністрів України прий рішення про ціну на блакитне паливо на цей рік. Що чека на краян?

 

У зв’язку з численними запитами щодо ціни на газ для побутових споживачів, повідомляємо наступне: відповідно до рішення уряду від 29 вересня поточного року, зокрема Постанови № 781 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 березня 2017 р. № 187» до 18 жовтня 2018 року збережено діючу ціну на природний газ для потреб населення.

Таким чином, ціна газу для постачання населенню до 18 жовтня залишиться на колишньому рівні - 6 957,90 грн за тис. куб. м., інформує ТОВ «Закарпатгаз Збут».

«В черговий раз нагадуємо: встановлення роздрібної ціни на природний газ для потреб населення – виключно компетенція Кабінету Міністрів. Наразі дію постанови вчергове продовжено, - цього разу – до 18 жовтня поточного року. Якщо ціна на газ для побутових споживачів буде змінена – ми неодмінно поінформуємо про це», - коментує директор ТОВ «Закарпатгаз Збут» Вікторія Томинець.

Ознайомитися із діючими цінами на природний газ для усіх категорій споживачів завжди можна на офіційній сторінці газопостачальної компанії у розділі «Вартість природного газу».

 

 

 

01 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів