Вирубування дерев у Мукачеві. "Чого вони добиваються!? Щоб у місті не було чим дихати?" - мешканці

Вирубування дерев у Мукачеві. "Чого вони добиваються!? Щоб у місті не було чим дихати?" - мешканці
Наше видання вже неодноразово публікувало інформацію, оприлюднену Народною радою Мукачева про вирубку дерев у місті. Виявляється, розголос проблеми нікого не спиняє...

 

Майже два тижні тому ми писали про те, що дороговартісну деревину, вирізану Управлінням міського господарства Мукачева, продають за безцінь - На "чорний ринок": як у Мукачеві продають вирізану цінну деревину . Чи є від того користь громаді - питання риторичне, бо зрозуміло, що немає.  

Ситуація за кілька днів набула обертів"Сторічні дерева замінять пятирічними деревцятами, і 100 років історії міста викреслюють з життя", - пишуть обурені мукачівці. 

На жаль, Народна Рада Мукачева зрештою написала: "Не вберегли....

Мешканці прилеглих вулиць біля скверу "Інтурист"обурені не тільки нещадною вирубкою багаторічних дерев у парку біля готелю Інтурист по вул.Духновича неподалік центрі міста, але й дикими методами - дерева рубали нещадно!

Громада міста довірилася депутатському корпусу, якій дали право керувати містом та її майном. 

Уся місцева еліта-єдиний орган, який мав право законно зупинити знищення зелених насаджень, надала право забудовникам на знищення багаторічних дерев, хто понесе відповідальність за цей злочин?"

Мешканці Мукачева обурені, адже їх влада не чує!

Алиса Никифорова-Брижак Що вони хотять!? Чого вони добиваються!? Щоб у місті небуло чим дихати? Рубають всі здорові дерева. Вирубали на вулицях і набережнах усі липи і насадили сакури. Не маю нічого проти,гарно. Але незрівняти користь липи і сакури. Хочби на набережних залишили,нема людям де сховатись від сонця,як ідудь на прогулянку.

Nina Zaporozgets А куди дивляться мешканці міста?(( Чи їм байдуже, що нищать їх красиве давнє європейське місто?!!

Володимир Сойма Алиса Никифорова-Брижак просто при владі особи, яким на...ти на парк і на виборців !!!

uzhgorod.net.ua

 

 

01 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів