В Ужгороді засідатиме форум Карпатського Єврорегіону. На що чекати?

В Ужгороді засідатиме форум Карпатського Єврорегіону. На що чекати?
У середу, 3 жовтня, у сесійній залі облради (м.Ужгород, пл. Народна, 4) у рамках форуму Карпатського Єврорегіону відбудеться презентація кращих практик місцевого розвитку і транскордонного співробітництва Закарпатської області, організатором якої виступила Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна».

 

Участь у заході візьмуть керівники Закарпаття, голови обласних рад Львівщини, Івано-Франківщини та Чернівеччини, серед запрошених також – понад 70 голів районних, міських, селищних та сільських рад, ОТГ 4-х областей, науковці, громадські діячі та ін.

Довідково: Асоціація органів місцевого самоврядування "Єврорегіон Карпати - Україна"  створена у 2007 році як перша в Україні об’єднувальна самоврядна ініціатива, що будувалася «знизу». У листопаді 2008 року Асоціація визнана Національним Представництвом України в Карпатському Єврорегіоні.

Угоду про створення Міжрегіональної Асоціації «Карпатський Єврорегіон» було підписано міністрами закордонних справ України, Угорщини, Польщі та Словаччини 14 лютого 1993 року в м. Дебрецен (Угорщина). До складу Карпатського Єврорегіону входять 19 прикордонних регіонів України, Польщі, Словаччини, Угорщини та Румунії. Членами Асоціації є 66 органів місцевого самоврядування та їх об’єднань Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Чернівецької областей.

Початок о 15.00 к.ч.

Запрошуються ЗМІ

 

02 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів