Закарпатські вчителі ошелешені дискримінаційним ставленням до них Мінфіну!

Закарпатські вчителі ошелешені дискримінаційним ставленням до них Мінфіну!
У Мінфіні вважають, що підвищення заробітної плати педагогам "не на часі".

 

Міністр освіти Лілія Гриневич заявляла, що у 2019 році всі педагогічні працівники отримають підвищення зарплати на 9 відсотків.

За словами міністра освіти, в проекті держбюджету на 2019 рік закладено 1 мільярд гривень на модернізацію освітнього простору початкової школи, а також планується підвищення заробітної плати вчителям.

Тим часом в Профспілці працівників освіти і науки України повідомили, що МОН разом з Мінфіном було доручено розглянути питання про підвищення з 1 вересня 2018 року на 10 відсотків оплати праці педагогічних і науково-педагогічних працівників закладів дошкільної, позашкільної, професійно-технічної, вищої освіти та інших установ і закладів освіти.

Повідомляється, що Мінфін розглянув лист Профспілки працівників освіти і науки України від 05.09.2018 р №02-5/496 щодо підвищення розмірів посадових окладів і ставок заробітної плати педагогічних та науково-педагогічних працівників навчальних закладів.

Правда, здійснити підвищення заробітної плати педагогічним та науково-педагогічним працівникам поки немає можливості.

Мінфін вважає, що прийняття рішення про підвищення посадових окладів (ставок заробітної плати) педагогічних і науково-педагогічних працівників на 10 відсотків передчасно.

Ця інформація викликала у Facebook хвилю обурень.

 

02 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів