В Ужгороді пройшов Чемпіонат зі спорту, який виховує справжніх чоловіків

В Ужгороді пройшов Чемпіонат зі спорту, який виховує справжніх чоловіків
Змагання, що відбулися в Ужгороді цієї суботи, вразили публіку своєю видовищністю. За першість на Чемпіонаті Ужгорода з бойового самбо змагалися спортсмени різного віку, проте це тільки додало боям колориту та інтриги. Організатором Відкритого чемпіонату Ужгорода з бойового самбо, у яких взяли участь понад 70 спортсменів, став спортивний клуб «Спорт-Лідер».

 

Ужгородські, хустські та тячівські бойові самбісти у «ПАДІЮНі» продемонстрували свої вміння опановувати мистецтво самбо. Змагання за титул першості виявилися по-справжньому яскравими. Кожен спортсмен намагався показати, що саме він заслуговує на те, аби стати чемпіоном. Фахово та професійно відпрацювали бої самбісти з Хуста. Команда цього міста продемонструвала залізну витримку та професійний підхід до тактики бою. Не менш вражаючими були і показники тячівських бойових спортсменів, які власним прикладом продемонстрували як самбіст має любити те, чим займається. Потужну команду з 23 бійців представив на чемпіонаті СК "Спорт-Лідер". У результаті спортлідерці вибороли 11 золотих, 10 срібних та 2 бронзові медалі

"Змагання, організаторами яких виступив наш клуб, пройшли на високому рівні, – резюмував Президент СК «Спорт-Лідер» Євген Молнар. – Я радий, що Чемпіонат став популярним серед молоді, адже спорт – це здоровий спосіб життя. Бойове Самбо дозволяє його прихильникам відтренувати не тільки тіло, але й загартувати дух, що є вагомим у подальшому житті молоді та дітей. Навички, які юні бійці здобувають тут, допоможуть їм адаптуватися, стати дорослішими та сильнішими. Життя непередбачуване, кожна його мить унікальна і загадкова. Ми ж намагаємося зробити так, щоб наші вихованці були готові до будь-яких сюрпризів, які їм готує майбутнє. Що ж стосується самого чемпіонату, особливо хочеться відмітити наших чемпіонів, а саме: Свалявчика Владислава, Рудника Богдана, Русанюк Євгена, Лаврика Тимура, Качур Еріка, Клацик Адама, Опякіна Миколу, Довгінку Івана, Суковича Олександра, Ганича Павла та Слободянюк Олексія. Кожен з Вас показав на змаганнях мужність, відвагу, вміння терпіти та в першу чергу силу волі в боротьбі з самим собою! Так тримати!».

 

03 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів