Як носити масивні кросівки та виглядати стильно

Як носити масивні кросівки та виглядати стильно
Не так давно снікери перекочували з категорії спорт у світ вуличної та високої моди, витісняючи елегантні і вишукані туфлі на шпильці. Тренди з далеких 90-х один за іншим наздоганяють нас уже у 2018 році.

 

На цей раз черга дійшла до великих кросівок, які, всупереч усім, носять не тільки молодь, але і люди різних вікових груп. На модниках з'явились досить дивні, але дуже модні масивні кросівки. До таких відносять: колекцію Air Force й Air Monarch бренду Nike, Acne Studios, Fila, Balenciaga, Eytys та багато інших.

На вигляд це брутальне та важке взуття, але якщо правильно підібрати одяг та аксесуари, можна отримати стильний та гармонійний Look. Так з чим же поєднувати масивні кросівки, для того, щоб виглядати дійсно вишукано та не викликати здивування зі сторони оточуючих?

Більшість моделей в магазинах зараз відрізняються яскравим поєднанням фарб. Але все ж таки білі й нюдові відтінки беззмінно залишаються найпопулярнішими. Чоловікам такі снікери можна з легкістю комбінувати із костюмом, білою футболкою та стильним портфелем. Доповнити образ можна за допомогою різноманітних хайпових носків. Дівчата носити «dad sneakers» можуть із сукнею з об'ємними рукавами. Такий Look висвітлить вашу пару з іншого боку, розкривши жіночність.

Відмінно поєднуються з масивними парами спортивні штани з лампасами, просторі джинси, толстовки з капюшоном і довгі тренчі такий стиль стане дуже зручним для активного відпочинку. Ще один гідний образ можна створити з костюмом. Це поєднання було в топі трендів streetstyle двох минулих сезонів, адже виглядає дійсно круто. Хоч костюм і робить образ солідним, але «dad sneakers» трохи розбавляють його. Цей Look вигідно буде виглядати як на жіночому тілі, так і на чоловічому.

Що стосується вузьких штанів, вони чарівним чином перетворюють будь-який наряд в елегантний і жіночний. І зовсім не важливо, з якого матеріалу брючки шкіри, джинси або бавовни гламурний вигляд забезпечений. Особливо виграшно в такому варіанті виглядають моделі укороченого фасону, що не закривають взуття. Не повірите, але в масивних кросівках жінки можуть виглядати сексуально навіть, якщо надіти їх з міні-спідницею. Фішка у тому, що міні в поєднанні зі спортивним взуттям не виглядає провокаційно, а ніжки при цьому здаються ще більш довгими й вишуканими. Візуально витягнути фігуру і помолодшати дозволять шорти. Зручні короткі джинсові екземпляри дуже органічно поєднуються з яскравими деталями та грубою брутальною підошвою. Для холодної пори року таке взуття, як для дівчат, так і для хлопців, стане просто незамінне воно відмінно виглядатиме з пуховиками, шубами та пальто. Також бездоганно з такими снікерами будуть красуватись короткі куртки. За рахунок їх великого об'єму всі частини тіла здаватимуться стрункішими. Взагалі мета таких новинок комфорт і легкість, але саме брутальні екземпляри дозволять Вам бути ще й на піку популярності.

 

03 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів