«ВелоЛідер» зібрав біля 100 шанувальників двоколісних в Ужгороді

«ВелоЛідер» зібрав біля 100 шанувальників двоколісних в Ужгороді
Через погодні примхи кілька разів переносилося традиційне свято «ВелоЛідер», яке проводиться в обласному центрі в рамках святкування дня Ужгорда. 30 вересня в Боздоському парку зібралися біля 100 юних велосипедистів від 3 до 16 років з Ужгорда, Мукачева та Хуста, щоб продемонструвати своє вміння на велосипеді в рамках цікавих змагань на «ВелоЛідері».

 

Першими стартували наймолодші шанувальники велосипедів від 3 до 6 років в категорії «Садок». Ця група юних спортсменів зібрала найбільшу глядацьку аудиторію та на найпотужнішу гучну підтримку. Велосипедисти стартували разом з своїми батьками, які бігли наввипередки учасників змагань.

В наступній віковій групі від 7 до 16 років велосипедисти перевірили свою вправність у двох дисциплінах – «школі їзди» та традиційних змагань з маунтинбайку  – крос-кантрі. У першому виді учасники демонстрували свою вправність кермування велосипедом, об’їзджаючи різні перепони та фішки.

Як зауважив головний організатор змагань, голова вело клубу «Лідер» Микола Щадей: «Ці змагання проводять з метою популяризувати велокультуру в нашому регіоні, збільшити баючих проводити свій вільний час та відпочинок подорожуючи на велосипедах та залучити якнайбільше охочих користуватися в наших містах цим видом транспорту, а також пропагуємо здоровий спосіб життя».

А церемонію нагородження переможців та призерів змагань проводили призерка етапу кубку світу з маунтинбайку, майстер спорту КрістінаКонвісарова та заступник міського голови Олександр Білак.

Також до вашої уваги така інформація: з вересня на базі вело-клубу "Лідер" (Ліцей "Лідер"-ЗОШ № 20, Сільвая, 3) залучають дітей для занять велоспортом, як хлопчиків так і дівчаток віком від 10 років.

ЗаняттяпроводитимеЗаслужений тренер України з велоспорту - Віктор Михайлович Мельник.

В наявності є велосипеди для тиххтохоче та немаєвласного.

Заняттяпроводятьсящодняокрімвівторка з 16 по 17.45 год. Однак, для початківців є можливість через день або 3 рази в тиждень.

Контакти: 095-57-36-497, 050-473-57-06, [email protected]

Семен МИХАЙЛИК

 

03 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів