Як мас-медійник у дитячому садочку міста Мукачево працював

Як мас-медійник у дитячому садочку міста Мукачево працював
А конкретніше — вихователем у навчально-виховному комплексі №10.

 

П'ятий випуск програми "Один день" знімальна група телеканалу Sirius вирішила відзняти про роботу вихователя дитячого навчального закладу.

— Ми вирішили стартувати у новому осінньому сезоні із найцікавішого - вихователя дитячого навчального закладу. Чому? Бо мало хто пам’ятає ті далекі спокійні дитячі часи, коли нас нічого не турбувало. Зараз ми вирішили показати клопітку роботу вихователів дитячих садків. — розповів для Mukachevo.net журналіст Артур Іванчо.

Артур на один день став вихователем дитячого садка, а саме НВК №10 міста Мукачева. У програмі журналіст розповів чим саме займаються вихователі, як заспокоюють дітей у разі потреби і взагалі, як проходить цілий день.

Незважаючи на те, що журналіст тільки грався з дітками і провів одну невеличку екскурсію по городині, він відчув наскільки клопіткою є робота вихователя дитячого навчального закладу.

Під час гри на дворі, дітлахів допомагала ловити вся знімальна група. Не зважаючи на свій вік, дітлахи дуже розумні, авторитет у дітей завоювати дуже важко.

— Це був найпозитивніший день у моєму житті, і реально якщо займатись вихованням дітей у ДНЗ, то цю роботу потрібно любити. — розповів журналіст у своєму коментарі для Mukachevo.net.

Чи вдалося Артуру справитися з роботою вихователя на "Один день" дивіться в програмі:

Джерело: Мukachevo.net

 

04 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів