МФА з "Динамо" грає внічию

МФА з "Динамо" грає внічию
Мукачівський МФА в 4-му туру чемпіонату України в першій лізі U-19 грав на виїзді у Львові, де зустрічався з місцевим «Динамо».

 

Матч вийшов доволі рівним, хоч команди й мали нагоди для взяття воріт, однак не змогли їх реалізувати – мукачівці аж чотири рази перевірили на міцність каркас львівських воріт, тож матч завершився без голів.

Як зауважив наставник МФА Віктор Ряшко: «Хлопцям важкувато грати по три поєдинки на тиждень. Матч з рахівськими «Карпатами» та “Прикарпаттям” таки дався взнаки в цьому протистоянні».

Нагадаємо, що в суботу, 29 вересня мукачівці в чемпіонті області переграли рахівські «Карпати» з рахунком – 2:0, а в домашньому матчі 3-го туру чемпіонату першої лгиі U-19 з “Прикарпаттям” також святкували вікторію – 2:1.

У наступному турі чемпіонату України в першій лізі U-19 МФА 10 жовтня вдома прийматиме хмельницьке “Поділля”. А от у чемпіонаті краю в неділю, 7 жовтня зіграють на виїзді з лідером – виноградівським “Севлюшем”.

Інші матчі 4-го туру чемпіонату України в першій лізі U-19 завершилися з такими результатами: «Буковина» (Чернівці) – «Адреналін» (Луцьк) – 2:0; «Ніка» (Івано-Франківськ) – «Гірник» (Новояворівськ) – 1:0; «Поділля» (Хмельницький) – «Темп» (Вінниця) – 0:1. «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) цей тур пропускав

Турнірне становище після 4-го туру в першій лізі U-19 є таким: «Буковина» - 9 очок; МФА, «Динамо» - 6; «Ніка», «Прикарпаття», «Адреналін» - 6; «Темп» - 3; «Гірник», «Поділля» - 1.

 

04 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів