Ужгородські поліціянти таки затримали телефонного шахрая, що територизував містян

Ужгородські поліціянти таки затримали телефонного шахрая, що територизував містян
Відділ кримінальної поліції Ужгородського відділу поліції встановлює всіх причетних до телефонних шахрайств в обласному центрі. Правоохоронці застерегають від будь-яких взаємодій з цими особами та просять допомогти у встановленні одного із причетних до таких дій.

 

Як уже повідомлялося раніше, до Ужгородського відділу поліції цього тижня надійшло одразу кілька повідомлень про шахрайські дії. Поліція встановила, що у різний час доби телефонували невідомі та намагались виманити гроші. У деяких випадках шахраї представлялися правоохоронцями, повідомляли завідомо неправдиву інформацію про можливу причетність рідних заявників до кримінальних правопорушень та пропонували вирішити питання за матеріальну винагороду.

Відділ кримінальної поліції Ужгородського відділу поліції звертається до громадян з проханням надати будь-яку відому інформацію про чоловіка (на ліню "102"), якого зафіксували камери спостереження при отриманні грошей в такий незаконний спосіб. Крім цього, поліція Закарпаття застерігає від будь-яких фінансових операцій з малознайомими особами.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

04 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів