Долю мешканця Виноградова, який 5 разів обкрадав мукачівців, вирішить суд

Долю мешканця Виноградова, який 5 разів обкрадав мукачівців, вирішить суд
Справу з обвинувальним актом стосовно 39-річного мешканця Виноградівщини, який вчинив 5 майнових злочинів на території Мукачева, поліцейські відділу направили до суду. Підозрюваний перебуває під вартою.

 

Співробітники Мукачівського відділу поліції завершили досудове розслідування багатоепізодної справи щодо 39-річного уродженця міста Керч Автономної Республіки Крим, який тимчасово проживає у місті Виноградів.

В ході розслідування полісмени з’ясували, що чоловік протягом тижня тричі  проникав до помешкання жителів Мукачева, обікрав автомобіль, який був припаркований у дворогосподарстві на вулиці Мункачі та здійснив крадіжку комп’ютерної техніки зі службового кабінету державної установи. 

Поліцейські кримінальної поліції Мукачева, зібравши доказову базу, оперативно встановили особу чоловіка і затримали його. Крадені речі полісмени частково вилучили. Зараз його перевіряють на причетність до інших майнових злочинів, вчинених  на території Виноградівського та Берегівського районів.

Кримінальне провадження, відкрите за частинами 2 та 3 статті 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням) Кримінального кодексу України поліцейські скерували до суду. Зараз підозрюваний перебуває під вартою. Покарання фігуранту справи обере суд.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

04 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів