З 8 жовтня поліція мірятиме швидкість пристроями TruCam. Де будуть стояти на Закарпатті?

З 8 жовтня поліція мірятиме швидкість пристроями TruCam. Де будуть стояти на Закарпатті?
Як інформує Департамент комунікації МВС, патрульні почнуть використовувати пристрої вимірювання швидкості TruCam у місцях концентрації ДТП та на аварійно-небезпечних ділянках доріг міжнародного значення.

 

TruCam використовуватимуть на ділянках з підвищеним рівнем аварійності, пов’язаним з перевищенням швидкості. Виглядає пристрій так: 

Перший тиждень TruCam використовуватимуть у пілотному режимі.

Зазначається, що пристрій будуть використовувати з 8 жовтня виключно на ділянках доріг, де встановлені відповідні дорожні знаки, а їх перелік буде у відкритому доступі на офіційних сайтах НПУ та ДПП, а також на офіційних сторінках Facebook. Принаймні про це інформує на своїй сторінці Департамент комунікації МВС.

Ми вирішили детальніше подивитися на карті, які ж автодороги і в яких саме місцях потраплять під приціл пристроїв, щоб проінформувати про це закарпатців та гостей регіону. На жаль, при спробі переходу з Головної сторінки сайту МВС за повідомленням про використання TruCam ... сторінки кілька годин поспіль не існує.

 

Тому мусимо чекати, коли сторінки запрацюють, а після цього опублікуємо список доріг на Закрапатті, де можуть чекати на любителів швидкості патрульні з приладами для вимірювання швидкості. 

uzhgorod.net.ua

 

 

 

 

05 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів