Гандбол по-закарпатськи: «Карпати» вдруге перемагають «Бровари»

Гандбол по-закарпатськи: «Карпати» вдруге перемагають «Бровари»
У другому матчі другого туру чемпіонату України з гандболу в жіночій суперлізі «Карпати» здобувають другу переконливу перемогу над молодою командою «Бровари».

 

Результат матчу став очевидним вже після першого тайму, коли підопічні Віктора Чернова вели з рахунком – 18:6. Гандболістки «Броварів» не встигали за швидкими атаками ужгородок, які кидками з власної половини знаходили своїх крайніх на чужій половині майданчика, а ті впевнено реалізовували свої нагоди. Впевненість команді додала й гра воротаря Єлізавети Вороньки, яка, до речі, також зуміла відзначитися в цьому матчі, але головне чудово відстояла в рамці ворота та парирувала кілька небезпечних виходів гандболісток «Броварів».

В другій половині «карпатівки» дещо збавили обертів і дозволили суперницям скоротити відставання до 10 мячів. Тож впевнена перемога «Карпат»з рахунком – 31:21.

Кращим бомбардиром у складі ужгородської команди стала Яна Готра, яка закинула в ворота суперниць 6 мячів.

В інших матчах 2-го туру була зафіксовані такі результати: «Реал» (Миколаїв) – «Дніпрянка» (Херсон) – 28:26 (перший матч – 34:29); «Галичанка» (Львів) – «Спартак» (Київ) – 43:15 (42:20).

Турнірне становище: «Галичанка», «Карпати», «Реал» - 8 очок; «Дніпрянка», «Бровари», «Спартак» - 0.

Наступний матч ужгородки зіграють на виїзді 26-27 жовтня з чинним чемпіоном - львівською «Галичанкою».

 

07 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів