В Ужгороді триває капітальний ремонт площі Шандора Петефі

В Ужгороді триває капітальний ремонт площі Шандора Петефі
Окрмі цього, сьогодні у рамках реконструкції вулиці Олександра Можайського проводять підготовчі роботи до викладання нижнього шару асфальту та встановлення бетонних бордюрів.

 

В Ужгороді прибирають стихійні сміттєзвалища на вулицях Адама Міцкевича, Антонія Годинки, В’ячеслава Чорновола, Федора Достоєвського, 20, Фредеріка Шопена, Одеській, Льва Толстого, 31. Крім того, працівники обслуговуючих підприємств прибирають вулиці та закріплені за ними дільниці, а також кладовище Радванка і Пагорб Слави.

Триває капітальний ремонт вулиці Шумної (ведуться підготовчі роботи до викладання нижнього шару асфальту) та вулиці Перемоги.

На набережній Незалежності в Ужгороді продовжуються підготовчі роботи капітального ремонту – закінчують зачищати малою фрезою асфальтобетонне покриття біля люків та зливоприймачів, також прибирають будівельне сміття, переукладають кам’яний бордюр проїжджої частини.

Покриття тротуарів оновлюють на площі Корятовича. На вулиці Миколи Добролюбова проводять поточний ремонт, а на вулиці Михайла Грушевського – підготовчі роботи до поточного ремонту.

Джерело: Ужгородська міськрада у ФБ

 

08 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів