Нові імена в мистецтві: завтра в Ужгороді відкриють виставку з двох тематичних пленерів

Нові імена в мистецтві: завтра в Ужгороді відкриють виставку з двох тематичних пленерів
Експозиція обіцяє бути цікавою, адже куратори мистецтва обіцяють гостям надзвичайні враження.

 

9 жовтня в атріумі будівлі Закарпатської облдержадміністрації та облради (пл.Народна, 4) розгорнеться експозиція художніх творів митців із різних міст України.

Виставка підсумовує одразу два пленери, що тривали на Закарпатті в ці дні – вже традиційний "Лемківські пастелі. Чотири пори року" (с.Стужиця, Великоберезнянський р-н) та присвячений 100-річчю утворення Першої Чехословацької республіки "Масарик. Наша історія й наша сучасність" (м.Виноградів).

Серед учасників – Віктор Стогнут (Львів), Ігор Василевський (Суми), Олександр Криушин, Олексій Дмитрієв (Харків), Єгор Дулін (Лисичанськ), Варвара Гаврилюк (Одеса), Федір Матейчук, Микола Качур (Івано-Франківськ), Вікторія Кирлик (Ужгород), Олександр Шандор (Виноградів) та ін.

За словами куратора виставки Юрія Діка, шанувальники мистецтва неодмінно відкриють для себе нові імена, насолодяться якісним образотворчим письмом і надихнуться неповторними барвами осені, що зображені на полотнах.

Відкриття виставки – о 15.00.

Передуватиме їй зустріч організаторів та учасників із журналістами, що відбудеться в прес-центрі облдержадміністрації о 14.00.

Джерело: Департамент культури Закарпатської ОДА

 

08 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів