Закарпатців запрошують обговорити розвиток виноградарства та виноробства

Закарпатців запрошують обговорити розвиток виноградарства та виноробства
Уже завтра, 10 жовтня, в культурно-історичному центрі "Совине гніздо" відбудеться міжнародний інвестиційний форум «Закарпаття – бізнес в центрі Європи». Організовують захід Закарпатська облдержадміністрація та Закарпатська обласна рада.

 

Провідна тема форуму цьогоріч - розвиток виноградарства та виноробства на Закарпатті. 

Мета – обговорення питання щодо державного регулювання у сфері виноробства, спрощення процедури отримання дозволу на виробництво виноробної продукції, зміни в оподаткуванні для фермерських господарств, відновлення винних Закарпатських традицій та запровадження  моди на вино, підвищення культури його споживання, повернення довіри до Закарпатського вина та просування географічного знаку «Закарпатські вина» у світі через призму туристичних  кейсів.

 Учасники заходу матимуть змогу ознайомитись з міжнародним досвідом у виноробстві та продажах, отримати практичні навики з формування  туристичного продукту «Вино та винні дегустації» на прикладі Закарпатської області.

Тож організатори форуму запрошують усіх зацікавлених підприємців, експертів, науковців, депутатів різних рівнів долучитись до обговорення проблематики.

Участь у заході безкоштовна. Початок роботи – о 10.00.

За результатами форуму буде напрацьовано та підготовлено звернення до Уряду України щодо подальших спільних дій з підтримки виноградно-виноробної галузі.

Прес-служба облради

 

09 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів