Столиця Закарпаття запрошує на вечір джазової музики

Столиця Закарпаття запрошує на вечір джазової музики
Володимира Соляника називають джаз-гуру й музикантом-віртуозом...

 

В суботу, 13 жовтня, о 19:00 в арт-центрі “Галерея ІЛЬКО” відбудеться вечір джазової музики від українського джазовий композитора та піаніста-віртуоза Володимира Соляника та його тріо.

Володимир СОЛЯНИК - фортепіано

Роман ГУМЕНЮК - ударні

Андрій АРНАУТОВ - контрабас

Стати учасником Кола Друзів безкоштовно та дуже просто:

    зареєструватись на нашому сайті;

    ввійти в особистий кабінет;

    придбати квиток за спеціальною ціною.

Володимира СОЛЯНИКА називають джаз-гуру й музикантом-віртуозом. У творчій біографії одного з найвідоміших піаністів сучасного українського джазу — участь у провідних фестивалях, авторські концерти, гастролі майже в усіх європейських країнах; він записав понад 10 дисків і вже 24 роки викладає в Київському інституті музики ім. Р. Гліера. Виступав на одній сцені з такими легендами джазу, як Чик Коріа, Дон Пуллен, Ральф Патт, Джоні Ві та іншими. Створив унікальний «Київ Арт Ансамбль» — живий колектив із завжди новим складом з найкращих українських і зарубіжних джазових музикантів. Володимир Соляник стояв біля джерел міжнародного форуму «Джаз-Коктебель».

Роман ГУМЕНЮК — молодий український барабанщик, який у своїх 16 років вже грає з багатьма відомими джазовими музикантами України. Зараз він є студентом Музичного Училища ім.Глієра в Києві. Роман брав участь у Львівській Літній Джазовій Школі, де здобув найвищі оцінки від Майкла Боуві. 

З творчістю Андрія АРНАУТОВА постійні відвідувачі галереї знайомі за виступами разом з Dwight Trible, Joel Holmes, Ігорем Гнидіним та Євгеном Пугачовим в 2013 р., його проектом “TRIANGULAR MATRIX” в 2013, сольним проектом “Pax Fractal” в 2015. Свою кар’єру Андрій починав в США, де отримав освіту в одному з найпрестижніших музичних навчальних закладів – в коледжі Берклі (Bеrklee College of Music). До речі адміністрація надалі Андрію повну(!) стипендію на навчання, що вже є унікальним випадком. Виступав з легендарними саксофоністом Archie Shepp та гітаристом Charlie Byrd, скрипачом Vasser Clemens, відомими джазменами – трубачом Roy Hargrove, віброфоністом Victor Mendosa, та багатьма іншими музикантами.

Джерело: Мистецький центр "Галерея ІЛЬКО"

 

09 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів