Частина нардепів від Закарпаття пообіцяли не голосувати за законопроект про «євробляхи»

Частина нардепів від Закарпаття пообіцяли не голосувати за законопроект про «євробляхи»
У Камінній залі облдержадміністрації відбулася ініційована Геннадієм Москалем зустріч народних депутатів України від Закарпаття та активістів-«пересічників». Тема обговорення – прийнятий у першому читанні законопроект № 8488 «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо ввезення транспортних засобів на митну територію України».

 

На зустріч прийшли троє народних депутатів – Василь Брензович, Роберт Горват та Валерій Лунченко, а також представник від Михайла Ланя. У ході обговорення всі присутні дійшли спільної думки, що законопроект недоопрацьований і має суттєві недоліки. Наприклад, він передбачає величезні штрафи (аж до 170 тисяч гривень) за право передачі автомобіля в керування іншій особі, складення протоколу про адміністративне порушення без присутності особи, зобов’язання іноземців через тридцять днів після в’їзду в Україну ставити ввезений у тимчасовому режимі автомобіль на облік тощо.

Присутні на зустрічі нардепи запевнили, що ініціюватимуть внесення змін до законопроекту й переконуватимуть своїх колег у Верховній Раді не голосувати за нього в другому читанні та в цілому.

moskal.in.ua

 

10 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів