Мешканцю Великоберезнянщини за організацію нелегальної міграції світить від п’яти до семи років за ґратами

Мешканцю Великоберезнянщини за організацію нелегальної міграції світить від п’яти до семи років за ґратами
Працівники Великоберезнянського відділення поліції повідомили про підозру в скоєнні злочину 30-річному чоловіку. Житель Стужиці підозрюється у причетності до організації нелегальної міграції чотирьох іноземців.

 

Слідчі Великоберезнянського відділення поліції завершили досудове розслідування справи, що стосується протиправних дій чотирьох іноземців. Нещодавно четверо осіб — громадян іноземної держави на території Великоберезнянського району намагалися перетнути державний кордон України без відповідних на те документів.

У ході розслідування працівники слідчого відділу встановили особу, причетну до організації нелегальної переправи. Відтак працівники сектору кримінальної поліції та дільничні офіцери поліції розшукали 30-літнього жителя села Стужиця. Чоловіку вже повідомили про підозру у скоєнні правопорушення за частиною  статті 332 Кримінального кодексу України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

10 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів