Відлупцював і забрав 600 доларів: як зустрічають туристів в Мукачеві

Відлупцював і забрав 600 доларів: як зустрічають туристів в Мукачеві
Мукачівські правоохоронці оперативно затримали місцевого мешканця, який побив та відібрав гроші в туриста. В поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України.

 

У місті Мукачево на вулиці Верді місцевий мешканець побив та відібрав гроші в іноземця. Нападник викрав у чоловіка 600 доларів США, після чого зник у невідомому напрямку. Повідомили поліції про напад на туриста та спричинення йому травми працівники Мукачівської ЦРЛ, куди потерпілий звернувся по медичну допомогу.

Під час проведення невідкладних розшукових заходів правоохоронці Мукачівського відділу поліції встановили особу нападника та затримали його. Ним виявився 22-річний місцевий житель. Як з’ясували правоохоронці, мукачівець, який того дня познайомився з іноземцем, відпочивав у місцевому кафе з потерпілим. Потім між ними виникла суперечка, чоловік вдарив потерпілого та викрав з його кишені гроші. Частину коштів правоохоронці вже вилучили.

За фактом розбійного нападу слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України. Згідно з санкцією статті, мукачівцеві загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Слідство у цій справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

10 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів