Два козацькі курені влаштували змагання поміж собою у головній книгозбірні Ужгорода

Два козацькі курені влаштували змагання поміж собою у головній книгозбірні Ужгорода
Гостями свята стали студенти першого курсу спеціальності “Готельно-ресторанна справа” Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ.

 

Сьогодні, 10 жовтня, у переддень Дня Українського козацтва та Дня захисника України, в Ужгородській центральній міській бібліотеці відбувся розважальний захід “Козацькому роду нема переводу”.

Організувала дійство бібліотекар відділу обслуговування Лейла Мамедова. Вона розповіла студентам про звичаї і традиції українських козаків та провела різноманітні конкурси, розваги. Гостями свята стали студенти першого курсу спеціальності “Готельно-ресторанна справа” Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ.

Змагалися між собою хлопці. Дівчатка були глядачами і вболівальниками. Хлопців поділили на два курені: “Сокіл” та “Беркут”. Вони мали показати свою вправність, кмітливість та розум у різноманітних конкурсах: “Сильна рука”, “Втеча з полону”, “Затанцюємо гопак”, “Урятувати пораненого товариша” тощо. Також хлопці мали змогу проявити свої знання з історії козацтва в інтелектуальному конкурсі. З мінімальним розривом переміг курінь “Беркут”. Переможців нагородили грамотою та оваціями.

Вікторія Павлик, викладач УТЕК КНТЕУ, Ужгород

 

10 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів