Новий відеокліп Івана Пилипця відображає увесь колорит Закарпатського краю

Новий відеокліп Івана Пилипця відображає увесь колорит Закарпатського краю
Побачила світ нова композиція "День ангела" та її відеоверсія від заслуженого артиста України Івана Пилипця, відзнята на теренах Хустщини – у Драгові, Кічерелах та Хустському замку.

 

У Хусті в готельно-розважальному комплексі «V&P» відбулася найочікуваніша музична прем’єра відомого закарпатського співака, музиканта, автора та виконавця власних пісень, півфіналіста 5-го сезону телешоу «Голос країни», Заслуженого артиста України – Івана Пилипця.

Відтак кліп на пісню «День янгола» першими побачили земляки, рідні та друзі співака, а вже згодом в мережі – й решта шанувальників його творчості.

Тож, слова – Василя Кузана, музика – самого виконавця, аранжування – Олександра Сабова, відео – Андрія Олага і Ростислава Поповича та за участі тутешніх людей, справжніх закарпатських родин, рок-гурту «Time-R» й побачила світ нова композиція та її відеоверсія, відзнята на теренах Хустщини – у Драгові, Кічерелах та Хустському замку.

Відеоробота відображає увесь колорит рідного краю співака,…його звичаї та традиції, сімейні цінності та міць тутешніх родин. А ще, що головне – життєве кредо артиста, як людини доброї волі: «Стань янголом, коли іншим важко».

Зрештою під час презентації нового кліпу кошти збирали на реабілітацію 27-річному Юрію Дулкаю , який зазнав травм і тепер знаходиться в інвалідному візку.

Так, у невимушеній обстановці, приємній та затишній атмосфері, під музичний супровід рок-музикантів та виконання пісень закарпатського співака присутні на великому екрані й побачили те, ради чого зібралися.

До слова, у творчому доробку Івана Пилипця – 7 відеокліпів. Планів та задумів у артиста багато, однак найперше чим потішить шанувальників, так це новою піснею про Синевирське озеро.

Джерело: М-Студіо

 

10 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів