Маленький закарпатець, граючись, підпалив пасажирський автобус у Мукачеві

Маленький закарпатець, граючись, підпалив пасажирський автобус у Мукачеві
12-річний місцевий хлопчик зайшов до салону автобуса, грався із запальничкою та підпалив спинку пасажирського сидіння...

 

Поліція встановила особу, причетну до загорання автобуса в Мукачеві. Правоохоронці з’ясували, що 12-річний хлопчик, граючись із запальничкою, підпалив автобус. За даним фактом в поліції відкрито кримінальне провадження, призначені необхідні експертизи.

Внаслідок необережного поводження з вогнем в Мукачеві 23 вересня зайнявся пасажирський автобус. Провівши ряд слідчо-оперативних, працівники Мукачівського відділу поліції з’ясували, що 12-річний місцевий хлопчик зайшов до салону автобуса, грався із запальничкою та підпалив спинку пасажирського сидіння. Вогонь встиг знищити салон автобуса та частково кузов.

В поліції подію попередньо кваліфікували за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України, тобто умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу. Слідство у справі триває, наразі призначені відповідні експертизи. Оскільки винуватець підпалу неповнолітній, до кримінальної відповідальності його не притягнуть, за легковажність дитини адміністративну відповідальність понесуть його батьки.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

10 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів