Як контролювати своє споживання електроенергії і перевіряти, що тебе не дурять?

Як контролювати своє споживання електроенергії і перевіряти, що тебе не дурять?
В ПрАТ "Закарпаттяобленерго" пропонують нову послугу споживачам-юридичним особам

 

ПрАТ «Закарпаттяобленерго» пропонує споживачам-юридичним особам нову послугу – електронну абонентську книжку. За її допомогою ви отримаєте можливість контролювати власне споживання електроенергії, а також без витрачання додаткового часу на походи в (М)РЕМ самостійно вносити показники приладів обліку, формувати та друкувати рахунки на оплату, відстежувати стан рахунку, контролювати своєчасність оплати, перерахування банками сплачених коштів, отримувати інформацію про заборгованість тощо.

Нагадуємо, що раніше для користування абонентською книжкою юридичним особам потрібен був електронний цифровий підпис, що створювало для споживачів додаткові незручності. Зараз такий підпис не є обов’язковим і потрібен виключно тим споживачам, у яких є необхідність у отриманні підписаних актів про використану електричну енергію.

Для того, щоб скористатися новим видом послуги, потрібно підписати додаткову угоду до договору у (М)РЕМ за місцем обслуговування та вказати адресу електронної скриньки, на яку буде відправлено код активації споживача.  

Для того, щоб потрапити до своєї електронної книжки, зайдіть на офіційний сайт ПрАТ «Закарпаттяобленерго» – http://www.energo.uz.ua.

Відтак оберіть тип споживача (для компаній):

Для зручності споживачів на сайті Товариства розміщено детальну інструкцію для користування сервісом «електронна абонентська книжка».

Запровадження нової системи розрахунків непобутових споживачів електроенергії – це ще один крок до прозорих взаємовигідних стосунків.

 Нагадуємо, що у разі виникнення будь-яких запитань можна звертатися до абонентських відділів відповідних районів електричних мереж, у яких Ви обслуговуєтесь, а також до Кол-центру Товариства за номером телефону

0-800-50-16-20, який працює цілодобово та без вихідних.

ПрАТ «Закарпаттяобленерго» дякує сумлінним платникам за своєчасну оплату електроенергії.

Джерело: прес-служба ПрАТ «Закарпаттяобленерго»

 

11 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів