Закарпатські фехтувальники - медалісти Кубку та міжнародних змагань

Закарпатські фехтувальники - медалісти Кубку та міжнародних змагань
6-9 жовтня у Львові та Києві відбувся Кубок України з фехтування у шпазі та рапірі. У представників Закарпаття - три медалі.

 

Змагання в рапірі відбувалися у Львові, де відмінно виступили наші дівчата. Серед рапіристок в особистому заліку срібну нагороду виборола Аліна Рапинець, яка в фіналі поступилася миколаївській фехтувальниці Анастасії Московській. А в командних змаганнях збірна краю у складі Анастасії Рапинець, Марії Кривоніс, Ангеліни Цимболинець та Анастасії Блохіної вибороли бронзу, перемігши команду Миколаївської області з результатом - 45:36.

А в Києві в цей час добре виступили наші чоловіки у шпазі. Лідер закарпатської команди ..Анатолій Герей в особистих змаганнях став третім. У півфіналі він поступився всього двома уколами майбутньому переможцю киянину Ігорю Рейзліну з результатом - 13:15. Ще один закарпатець Дмитро Беляєв поступився за вихід в 1/16 фіналу.А Сергій Горецький і Артем Матевосов не змогли пробитися в 1/32 фіналу. В командному заліку збірна команда Закарпаття посіла шосте місце сред 16 команд країни.

За тиждень до цих змагань, 29.го вересня Анатолій Герей став володарем срібла на міжнародному турнірі-сателіті в норвезькому Осло. Анатолій успішно подолав два групових раунди і вийшов в тур прямого вибування під шостим номером.

В 1/16 фіналу А.Герей переміг шведа Еріка Нілссона.

 

11 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів