Ужгородській первинній територіальній організації Українського товариства сліпих – 50 років!

Ужгородській первинній територіальній організації Українського товариства сліпих – 50 років!
Сьогодні відзначили 50-річчя створення Ужгородської первинної територіальної організації Українського товариства сліпих.

 

Ужгородську організацію створили 14 жовтня 1968 року і зараз вона об’єднує близько восьми десятків містян із проблемами зору. Організація виконує насамперед соціально-інтеграційну функцію для слабозорих та незрячих людей: систематично проводить культурно-масові заходи разом із Регіональним центром з фізичної культури і спорту «Інваспорт» тощо.

Сьогоднішнє зібрання приурочили і до Міжнародного дня білої тростини, який відзначається 15 жовтня. Розпочали відзначення зранку шахово-шашковим турніром, а згодом на урочистостях переможців нагородили медалями та грамотами. Завітали на них і зокрема, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв та секретар міськради Андріана Габор, депутати міської ради.

«Проблеми ужгородців, у яких не все гаразд зі здоров’ям, у нас на постійному контролі. Діють 10 цільових медичних програм, надаємо матеріальну допомогу на лікування. І в подальшому докладатимемо зусиль, аби максимально допомагати та підтримувати вас. Здоров’я, щастя і впевненості в завтрашньому дні», – побажав Богдан Євстафійович.

«Хочеться подякувати тим, хто протягом року нам усіляко допомагав, зокрема міському голові Богдану Андріїву та секретарю міськради Андріані Габор, за систематичне сприяння нашій організації. Так, цього року капітально відремонтували дах приміщення, де знаходиться Ужгородська ТПО УТОС. Також ми вдячні департаменту праці та соціального захисту населення Ужгородської міської ради за плідну співпрацю, у рамках якої надається адресна грошова допомога інвалідам по зору», – зазначив голова Ужгородської ТПО УТОС Олексій Міовканич.

Прес-служба Ужгородської міськради

 

11 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів